Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Obklopte sa prírodou: Tapety so stromami vnesú do vášho domova harmóniu a pokoj 29.Mar,2019

Zeleň je odjakživa zdrojom energie, pozitivizmu a radosti. Nemusíte však za ňou vyrážať do lesa, pokojne si ju prineste domov! Premýšľate, ako svoju domácnosť zútulniť a vytvoriť v nej dokonalé miesto na oddych?

Relax v obklopení stromov je zaručene dobrým návodom na to, ako svoju psychiku upokojiť a oddýchnuť si od každodenného stresu. Docieľte tento pokoj a vyberte do svojej obývačky stromy na tapetách. Blízkosť k prírode zmení neosobný priestor na miesto, kde nájdete vytúžený relax.

Tapety stromy zútulnia priestor a vnesú doň pozitívnu energiu

Doprajte si pocit harmónie, prírodnej krásy a životnej vitality v každom ročnom období. Majestátne lesy, panenské čistinky, sýtozelené stromy alebo rozprávkovo zakvitnuté ovocné sady – fototapetami s týmito prírodnými prvkami zaručene pozdvihnete každú miestnosť. Fototapety, z ktorých cítiť blízkosť prírody, sa hodia nielen na stenu, ale aj na nábytok. Ten vďaka týmto dekorom získa celkom nový šat. Finálny výber tapety nechajte na svoje pocity – ak sa vám najviac páčia pestrofarebné stromy na jeseň hýriace rôznymi odtieňmi, stavte na tento motív.

Ak vyberáte tapety so stromami do obývačky, snažte sa prispôsobiť finálny výber ostatným dekoráciám a zladiť farebne priestor, aby tvoril harmonický celok. Rozkvitnuté jarné stromy majú romantický nádych a najviac sa hodia do spálne. Veľhory skvelo ukážu, keď nimi vytapetujete steny kancelárie. Okrem toho, že spríjemnia rokovania a porady, dokážu pôsobiť veľmi reprezentatívne a uvoľňujúco. Vedeli ste, že strom je tiež symbolom prosperity?

Tapety so stromami dokážu zmeniť charakter miestnosti

Okrem toho, že zelenajúce sa stromy dokážu vniesť do domácnosti životodarnú energiu, zvládnu aj veľa iného. V zime tapeta drevín vyvoláva pocit tepla, v lete pohľad na listnaté stromy osviežuje. Prírodné tapety sú skvelým riešením do takzvanej oddychovej zóny, prípadne do pracovne alebo hosťovskej izby.

A aby sa vám jednoducho aplikovali, nie je problém nechať si vyrobiť tiež samolepiace tapety na stenu s motívom stromu alebo hôr. Nekonečné údolia, kopce a prekrásne hory vám spríjemnia každý deň, takže zabudnete na stres a budete sa tešiť z „obyčajnej“ prítomnosti. Vychutnávať si ju pohľadom na pokojný, majestátny les, je tým najlepším, čo pre svoju psychiku môžete urobiť. Tapety prírody nám dodávajú radosť, optimizmus a chuť do života. Je len na vás, či sa budete v obývačke kochať vrchmi, horskými lúkami, dych berúcimi vodopádmi alebo malebnými krajinkami. Príroda je mocná čarodejnica a jej výtvory a scenérie sú ideálne do interiérov zariadených v štýle feng shui. Privolajte si správnymi motívmi peniaze, lásku, šťastie, energiu alebo len tak oddychujte v „korunách stromov“. Na to, aby ste pocítili blízkosť prírody, nemusíte nikam ísť, stačí vám pohľad na efektnú tapetu z našej ponuky.

Članok môžete komentovať ...

?