Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Samolepiace tapety vám rýchlo, jednoducho a za málo peňazí zrenovujú celú domácnosť 18.Nov,2018

Časom každá vec stratí svoj náboj, iskru a lesk. Pričasté používanie alebo iba „zub času“ stačia na to, aby sa nám v mysli objavila myšlienka o kúpe nového, lepšieho. Avšak všetko nové býva obvykle aj trochu náročné pre rodinný rozpočet. Samolepiace tapety na nábytok vyriešia váš problém.

Časom každá vec stratí svoj náboj, iskru a lesk. Pričasté používanie alebo iba „zub času“ stačia na to, aby sa nám v mysli objavila myšlienka o kúpe nového, lepšieho. Avšak všetko nové býva obvykle aj trochu náročné pre rodinný rozpočet. Samolepiace tapety na nábytok vyriešia váš problém.

Renovácia nábytku trochu inak

Niekto rovno vyhadzuje, iní možno zapoja svoju fantáziu a pokúpia si farby na drevo. V 21. storočí kráčajme s dobou a uľahčujme si život najviac ako sa len dá. Napríklad aj so samolepiacimi fóliami na nábytok.

Stačí si iba vybrať podľa svojho vkusu a zázračná premena sa môže začať! Možno nebude také jednoduché rozhodnúť sa medzi toľkými nádhernými motívmi. Chce to čas i dôkladné premýšľanie. Čím svoj domov oživím? Chcem, aby bol výsledok skôr moderný, alebo si zvolím klasiku? Čo tak trochu extravagancie? Dôležité je, že s výsledkom budete nadmieru spokojní a váš starý kus nábytku, ošarpané dvere alebo pokreslená skriňa od detí, dostanú nový šat.

Tapety na skrine?

Nielen na skrine, ale aj na všakovaký iný väčší či menší nábytok, dvere a povrchy. Samolepiace tapety alebo fólie zvládne aplikovať naozaj každý. Pri troche trpezlivosti a zručnosti tak behom pár minút ušetríte nielen čas, ale aj peniaze, ktoré by ste inak minuli pri túlaní sa po obchodoch s novým nábytkom. Rátajte si aj cestu autom a výdavky s tým súvisiace. Takto – z pohodlia domova, so šálkou kávy v ruke a v mäkkých papučkách, behom pár kliknutí - spravíte prvý krok k obrovskej zmene, na ktorú ste tak dlho čakali.

Oklamte svoje okolie a buďte tak trochu prefíkaní. Nemusia sa nič dozvedieť. Nová skriňa? „Samozrejme“. Veď je (ako) nová. S peknými vecami sa cítime príjemne, harmonizujeme svoj domov, naše duše a lahodíme svojim očiam. Pohľad na krásne veci v nás vzbudzuje len tie najlepšie myšlienky a s pozitívnym vedomím ide všetko ako po masle. Tajomstvo úspechu sa začína u nás doma.

Obzvlášť vstavané skrine neuveriteľne dobre vyniknú „oblečené“ do pestrých farieb samolepiacich fólií. Iste ste už čosi také videli na obrázkoch alebo u vašich známych. V kútiku srdca ste presvedčili samých seba, že vy si takéto niečo nemôžete dovoliť, a pritom pravda je úplne niekde inde – môžete mať čokoľvek si prajete a ak to naozaj chcete, tak ako sa hovorí – celý vesmír sa spojí, aby vám pomohol to dosiahnuť. Nová skriňa tak dostane nádych luxusu a „pečiatku“ vášho skvelého vkusu.

Članok môžete komentovať ...

?