Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Steny v detskej izbe: Vytvorte tapetami rozprávkovú ríšu plnú fantázie! 26.Apr,2019

Princezné, autíčka, draci, hrdinovia i zvieratká premenia každú izbičku na priestor, o ktorom sníva každé dieťa!

Vaše ratolesti si zalúžia izbičku, v ktorej sa budú cítiť ako v rozprávke. Ako docielite, aby sa v nej radi hrali a užívali si zábavné detstvo plné kreativity? Máme pre vás zopár tipov na dekorácie, ktoré zmenia „obyčajnú“ izbu na miesto ako stvorené na detské aktivity!

Stavte na efektné dekorácie s detskými motívmi

Zábavné námety si najmenší členovia vašej rodiny rozhodne obľúbia, či už stavíte na ilustrované motívy rozprávkových hrdinov, roztomilých zvieratiek alebo napríklad aj ročných období. Farby v detskej izbe môžete ladiť v rovnakých odtieňoch alebo staviť na pestrosť, ktorá lichotí každej izbičke škôlkara alebo i malého školáka.

Vyberte svojim deťom obrázkové tapety alebo fototapety s unikátnymi hravými motívmi pre malých šibalov i slečny, ktoré podporia fantáziu a hravosť v každej malej osobnosti. Myslenie a kreativitu tých najmenších upútajú určite detské mapy, ktoré sú zároveň skvelou dekoráciou a neskôr aj učebnou pomôckou.

Detské fototapety sa skvelo hodia aj na oživenie nábytku, poličiek, skrine, dverí alebo pokojne aj postele, konečný výber je len a len na vás. Potešte svoje malé ratolesti zábavnými obrázkami, vďaka ktorým sa budú vo svojej izbe cítiť fantasticky.

Príjemné farby a veselé obrázky zaručene pozdvihnú každú detskú izbu

Milé motívy sovičiek alebo ríša fantázie vysoko v oblakoch? Vytvorte vhodným výberom nástennej dekorácie priestor, ktorý učaruje vašej malej princeznej alebo nezbedníkovi. Zvoliť môžete aj menej dominantný motív, ktorý len doladí celkový dojem izbičky, alebo výrazný obrázok, ktorý si po vstupe do detskej izby všimne naozaj každý.

A nebojte sa, aj násťročným môžete izbu vytapetovať zaujímavými fototapetami. U tínedžerov však voľte radšej univerzálnejšie kúsky, stavte na športové obrázky, hudobné motívy, prípadne fototapety panoramatického charakteru alebo iné typy tapiet z našej bohatej ponuky.

Vo vysnívanej izbičke je dovolené kombinovať!

Stovky rôznych motívov, stovky možností. Tapetami môžete spestriť aj nábytok, zrkadlo alebo iné zariadenie podľa svojej chuti. Nebojte sa dekorovať rôzne povrchy a vytvoriť v izbe vašich detí jedinečný štýl a atmosféru, ktorú si budú pamätať aj v dospelosti.

Naše ekologické a umývateľné tapety do detskej izby je skvelé aj kombinovať. Ako? Na rám postele nalepte roztomilé mačiatko, na steny napríklad ľadových medvedíkov a na stôl pokojne aj tigríka alebo pandu. Fantázii sa medze nekladú, vytvorte pútavými dekoráciami unikátny detský priestor. Držte farby v harmónii, no neváhajte a vyčarujte pekné kombinácie rôznorodých odtieňov. Aby bol zámer dokonalý, „konzultujte“ výber detských tapiet a dekorov s tými najmenšími umelcami – vašimi deťmi.

Članok môžete komentovať ...

?