Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

TAPETYMIX.SK - Nasledujte s nami nové trendy! 07.Feb,2018

Blog tapety

Ak patríte k skupine ľudí, ktorí uvažujú o svojom bývaní nielen ako o mieste na spánok a ubytovanie, ale chcú sa v ňom cítiť príjemne, ste na správnom mieste.

Na blogu tapetymix.sk nájdete množstvo inšpirácií, pútavé fotografie aj praktické rady ako pomocou tapiet vytvoriť vo vašom domove neopakovateľnú atmosféru a maximálny komfort. Ukážem vám, ako zmeniť priestor, aby dokázal lahodiť vášmu oku, pôsobiť harmonicky a očariť aj vašich hostí.

Možno chcete renovovať svoj byt a premýšľate nad výberom fototapiet na stenu alebo nad zmenou vzhľadu šatníkovej skrine. Možno potrebujete profesionálne rady alebo informácie o tapetovaní alebo iba jednoducho načerpať vizuálnu inšpiráciu a vytvoriť si predstavu, ako by to malo vyzerať u vás doma.

V článkoch sa budeme venovať funkčným aj estetickým vlastnostiam tapiet, ich využitiu v rôznych interiéroch, kombinovaniu farieb a vzorov. Dozviete sa viac o druhoch tapiet, textúrach, aplikácii na rôzne povrchy (napr. na stenu, vstavané skrine, kuchynské zásteny, chladničky). Ponúknem vám aj praktické návody a odporúčania prostredníctvom videí a pracovných postupov. Zameriame sa na údržbu a vlastnosti tapiet –paropriepustnosť, svetlostálosť, odolnosť voči vlhku a podobne.

Budeme sa pravidelne (a pevne dúfam, že aj radi) stretávať na tomto kúsku virtuálneho papiera. Verím, že si moje články nájdu svojich fanúšikov. Vopred ďakujem za vaše reakcie, otázky a skúsenosti, ktoré môžete prezentovať v komentároch pod príspevkom. Spolu so svojím tímom  sa budem snažiť na ne promptne reagovať alebo poskytnúť odborné rady.

Janka

Ak máte konkrétnu otázku, prípadne záujem o vypracovanie nezáväznej ponuky, napíšte nám na info@tapetymix.sk Grafický náhľad Vám vypracujeme ZDARMA a pošleme priamo na Váš e-mail.

Članok môžete komentovať ...

?