Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Upokojte svoju myseľ zelenou farbou v interiéri 01.Feb,2019

Keď sa povie „zelená“, väčšine z nás napadne najmä vízia krásnej zelenej lúky alebo voňavý les. Áno, zelená farba je farba prírody, života. Súčasne dokáže upokojiť, ale i povzbudiť

Je veľmi inšpiratívna a zahŕňa v sebe veľkú dávku optimizmu, ktorý rozhodne potrebujeme, aby sme zvládali svoje dni s vervou i odhodlaním zmeniť svet k lepšiemu.

Obklopte sa farbou prírody

My ľudia sme všelijakí. To, čo jeden nemá rád, druhý môže milovať. Naša rôznorodosť nás robí výnimočnými i jedinečnými zároveň. Niekto na zelenú farbu nedá dopustiť, avšak nájdu sa aj takí, ktorí ju vyslovene neznesú. Jednoducho povedané – nemajú ju radi. Psychika je „veľká pani“ , ktorá ovplyvňuje naozaj všetko. Tým, že telo aj myseľ fungujú súčasne, vzájomne si odovzdávajú veľa informácií.  Zelená farba sa spája s naším srdcom a celkovou fyzickou vitalitou. Preto, ak chcete mať pevné zdravie, obklopte sa farbou prírody a uvidíte, ako začnete prosperovať.

Zelená farba v interiéri zatočí s nudou

Pokoj, ktorý vnesie zelená farba do príbytku, je len jednou z mnohých vecí, ktoré vám dokáže táto farba poskytnúť. Ukážte, akí viete byť rázni, tvrdohlaví, priebojní a húževnatí. Práve tieto vlastnosti majú ľudia, ktorí zelenú farbu milujú. Poznajú samých seba, ale zaujímajú sa aj o svoje okolie. Sú to najmä vodcovské povahy a stúpenci prírody a dobrodružstva. Pohľad na zelenú farbu zmierňuje akúkoľvek bolesť, znižuje krvný tlak a možno ste nevedeli, že sa pri nej aj lepšie a rýchlejšie zaspáva. Samé pozitíva!

Neváhajte a premyslite si, ako by ste vedeli zelenú farbu zakomponovať aj do svojho interiéru. Tým, že je svieža a veľmi výrazná, svoju „úlohu“ zohrá perfektne aj v maličkostiach. Už samotné izbové rastliny vnášajú kyslík a trocha života do tejto vyumelkovanej doby. Podporte ich energiu s rôznymi doplnkami a dekoráciami – efekt bude okamžitý.

Zelená farba výborne ladí s odtieňmi sivej, krémovej bielej, hnedej, žltej a modrej farby. Netreba zabudnúť ani na bielu a čiernu farbu, ktoré sú symbolmi maximálnej elegancie a vkusu. V spojení so zelenou vytvoria opäť niečo výnimočné. Do bieleho interiéru vnesú život a šmrnc a v kombinácii s čiernou extravaganciu a luxus. Hra s farbami je niečo, čo len málokto využíva naplno. Väčšinou sa snažíme vsadiť všetko na doplnky, avšak zabúdame, že práve v jednoduchosti je krása. Sila farieb, ich použitie a vzájomné zladenie nám dokážu vytvoriť z príbytku úplne „nový“ domov.

Zelená na tapetách? Výborná voľba!

 

Ak si neviete rady, ako zakomponovať zelenú farbu do interiéru, tak práve pre vás sú tu tapety. Veľmi praktické i estetické „spoločníčky“ našej rodiny, ktoré behom pár minút premenia stenu na umelecké dielo. Hodia sa kamkoľvek. Bez ohľadu na to, v akom štýle je zariadená vaša domácnosť, nájdete si presne takú, aká vám najviac zapasuje. Nebojte sa ani kontrastov, na ktorých občas stojí celý „vau efekt“ . Kombinujte aj zdanlivo nekombinovateľné veci. Jednoliaty štýl ju nudný a strohý, tak prečo si neurobiť radosť práve s tým, čo vám ako prvé padne do oka?

Zelená farba na tapetách, to nie je len o stromoch a kvetoch. Častokrát abstraktné kúsky prinesú práve to, čo hľadáte. Nie každému ulahodia prírodné motívy. Vtedy je najlepšie rozhodnúť sa pre moderné fototapety. Vaša obývačka, jedáleň, vstupné haly, ale aj spálne vdýchnu do seba nový život a poriadnu dávku energie. Pozitívne myslenie je iba zlomok toho, čím vás obdarujú. Výsledkom bude štýlová domácnosť, ktorá bude lákať svojou útulnosťou a žiariť farbami.

Članok môžete komentovať ...

?