Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Útulnejší domov s tapetami imitujúcimi drevo 15.Feb,2019

Tapety, tapety a zas tie tapety. Slovo, ktoré sa čoraz častejšie dostáva do povedomia ľudí. Nečudo, veď oplývajú výnimočnými schopnosťami – premeniť domov behom pár minút na celkom „nové“ hniezdočko.

Keď však chcete niečo naozaj jedinečné, vyskúšajte tapety s motívom dreva. Vyzerajú veľmi reálne, a preto sú stále vyhľadávanejšie.

Prečo práve drevo?

Prírodné motívy, ako sú kameň a drevo sú nadčasové. Nič nás nezblíži s našou prírodou viac, ako ich prvky prenesené do interiéru. Veď všade, kam sa obzrieme, sa na nás „díva“ samá elektronika a rôzne elektrické spotrebiče a iné vymoženosti. Chýba nám akési „uzemnenie“ , niečo, čo by nás upozornilo na to, že skutočný život – to nie je telefón a tablet večne v našich rukách. Skutočný život, je tam vonku, za oknom alebo za dverami. Práve tam sú tie najväčšie dobrodružstvá a reálne priateľstvá.

Drevo je ten najútulnejší prvok v interiéri. Dýcha na nás úžasnou atmosférou a do sŕdc nám vnáša príjemné teplo, pocit domova i bezpečia. Nielen v chalúpkach kdesi v lese alebo v záhradných domčekoch, ale svoje uplatnenie nájde aj v moderne zariadených bytoch či domoch.

Jeho hnedá farba sa zaraďuje k teplým odtieňom. Tie nás ešte viac spájajú ako rodinu a my si s úsmevom na tvári spomíname na všetky krásne chvíle, kedy sme sa ešte venovali jeden druhému a hrávali sa „nikdy nekončiace“ spoločenské hry.

Tapety s imitáciou dreva – do každej modernej domácnosti

Je úplne jedno, či sa váš domov trbliece novotou, alebo sa už ukázal na ňom zub času, ktorý mu dodáva ešte čaro navyše. Pravdou je, že drevo zveľadí akúkoľvek miestnosť. Nie každý si však môže dovoliť „obliecť“ svoje steny do tohto šatu. Práve pre tých z nás, ktorý ho milujeme, sú tu tapety imitujúce drevo.

Tieto fototapety sú na prvý pohľad také reálne, že by sme ani nepovedali, že to nie je drevo. Fantastické motívy, naozaj výborné spracovanie a kvalita na mieru – to všetko a ešte oveľa viac vás presvedčí, že plniť si svoje sny, nie je vôbec ťažké. S tapetami imitujúcimi drevo sme znova o krôčik bližšie k vysnívanému domovu. Dlhé roky sme si predstavovali samých seba s nohami vyloženými pri kozube, obdivujúc pri tom drevený obklad na stenách. Dnes všetko z toho môžeme mať hoci aj v paneláku.

Motív dreva bol a vždy aj bude populárny. Pôsobí úprimne a nenásilne a svojím šarmom opantá každý príbytok. Vliesové, vinylové, papierové a rôzne iné druhy tapiet sú tu pre nás všetkých. Potrebujeme zrenovovať kuchynskú linku? Najlacnejším riešením sú tapety s motívom dreva. Vaša kuchyňa bude vyzerať ako nová! Nielen v kuchyni, ale aj rôzne iné druhy nábytku, dvere či okenné parapety by mali dostať svoju druhú šancu.

Prázdne miesto na stene? Minulosť. Nebojte sa kontrastov. Moderná pohovka sa bude perfektne vynímať pred stenou, na ktorej bude „drevo“ dominantný prvok. Tapety imitujúce drevo sa čoraz častejšie objavujú aj v našich spálňach, kde za posteľou vytvárajú  skutočne originálny obraz.  Nepotrebujete svoj domov zapĺňať rôznymi maličkosťami, ktoré sa budú iba hromadiť a hromadiť. Stačí jedna veľkolepá vec – v tomto prípade tapeta, a sami uvidíte, ako rýchlo sa dá zmyslami preniesť do „krajiny“, ktorú ste mali v dávnych predstavách.

Članok môžete komentovať ...

?