Výroba tapety podľa vlastného rozmeru
Grafický náhľad ZDARMA pri každej objednávke
Zľavový kupón na celý nákup
Bezpečne zabalené a doručené
Doprava ZDARMA pri nákupe nad 150€

Prichádza jeseň – zútulnite si svoje domovy jesennými dekoráciami, tapetami a teplými farbami 02.Nov,2018

Jeseň je ročné obdobie, ktoré má rada azda každá žena. Je to čas, kedy nás obzvlášť baví vypekať rôzne dobroty a keď naše domovy naplní vôňa jabĺk, škorice či dym z vonných sviečok. Máme chuť sa k sebe túliť pod teplou prikrývkou ešte o čosi viac ako obvykle. A tiež naše srdcia plesajú z tých nádherných pestrých farieb, ktoré na nás „číhajú“ takmer z každej strany. Jeseň je čas inšpirácií, dekorácií a predprípravou na najkrajšie sviatky v roku.

Jeseň je ročné obdobie, ktoré má rada azda každá žena. Je to čas, kedy nás obzvlášť baví vypekať rôzne dobroty a keď naše domovy naplní vôňa jabĺk, škorice či dym z vonných sviečok. Máme chuť sa k sebe túliť pod teplou prikrývkou ešte o čosi viac ako obvykle. A tiež naše srdcia plesajú z tých nádherných pestrých farieb, ktoré  na nás „číhajú“ takmer z každej strany. Jeseň je čas inšpirácií, dekorácií a predprípravou na najkrajšie sviatky v roku.

Vyzdobte si steny fototapetami s motívom stromov a listov

Predvianočná nálada už pohltila každého. Pomaličky všedné dni naplní stres a honba za darčekmi. Spomaľte. Niet sa kam ponáhľať. Nepodľahnite tlaku reklám a rečiam, že niečo musíte mať a okamžite. Kde inde nájdete väčší pokoj, ako práve v prírode? Práve ona nás dobíja nekonečnou dávkou energie a podporuje nás v každej našej činnosti. Bez toho, aby sme si to uvedomovali, nás dopuje kyslíkom, zohrieva a nabíja slnkom i uzemňuje pôdou pod nohami. Vietor odfúkne zlé myšlienky a pripraví miesto tým novým, lepším. Inšpirácií nikdy nie je dosť. Všetko navôkol je totiž inšpirácia. Treba mať len otvorené svoje oči a myseľ dokorán.

Najviac prírody si do svojich príbytkov prinesiete nielen s prírodnými materiálmi alebo farbami, ale veľkou výhodou modernej doby sú jej zaujímavé trendy a to aj v podobe fototapiet prírody – konkrétne tých „jesenných“. Možno sú trochu nezvyčajné, avšak to je to, čo ich robí také výnimočné. Len si to predstavte -  ste doma a za vašou pohovkou, kde trávite svoj voľný čas s rodinou a priateľmi, zrazu „vyrastie“ les. Stromy na takejto tapete vás doslova nabijú energiou! Bude sa vám žiadať zhlboka sa nadýchnuť a natiahnuť svoju ruku k zeleni, ktorá priam láka ku kontaktu s ňou. Okamžite máte postarané o výzdobu steny a zároveň o záujem každého, kto k vám zavíta. Zelené, farebné, čiernobiele, ale aj tie s padajúcim lístím – ako stvorené na jesenný čas.

Dekorujte aj v kanceláriách. Fantázii sa medze nekladú!

Nemusia to byť len steny. Otapetovať je možné takmer všetko. Dvere, obklady, nábytok, kuchynskú linku. Je to lacné a rýchle riešenie, ako staré veci premeniť na nové. Úplne jednoducho.

Potrebujete docieliť, aby vaša kancelária bola oázou pokoja, optimizmu a dobrej nálady? Rôznymi dekoráciami sa vám to určite podarí. Vsaďte na originalitu a hlavne sa riaďte svojím vnútorným hlasom. Ľudia dnes už nemajú príliš veľa času na takéto „dumanie“. Všetko chcú rýchlo a hneď, občas i bez premýšľania. Obklopujú sa zbytočnosťami, ktoré ani nepotrebujú a potom na ne iba sadá prach. To nie je správne prostredie na tvorivú ani akúkoľvek inú činnosť, ktorá si vyžaduje správny a niekedy aj rýchly úsudok.

Najlepšie riešenie, akým si spestríte svoje kancelárie a pracovné prostredie, sú opäť – fototapety, tapety a tomu podobné dekorácie. Nielen stromy, listy, farby jesene – ale celkovo – pestrosť, život, energia. Akékoľvek si vyberiete, určite budete maximálne spokojní. Kvalita a životnosť tapiet vás nielen prekvapí, ale aj výsledný efekt bude počuť z každej strany: „Vau!“, a to je slovo, ktoré na seba nenechá dlho čakať. Obdiv a úžas. Kto by nebol rád v takomto príjemnom prostredí?

Članok môžete komentovať ...

?